Το MellonLab συμμετείχε στο συνέδριο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ: Γαλάζια Οικονομία!

​Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο ετήσιο συνέδριο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά με θέμα: «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ: Γαλάζια Οικονομία», στις 27 Νοεμβρίου 2023, που διοργάνωσαν ο Δήμος Πειραιά, το Κέντρο Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων του Δήμου Πειραιά και η Κοινότητα Γνώσης & Καινοτομίας για τη Γαλάζια Οικονομία του Δήμου Πειραιά, συγχρηματοδοτούμενες δράσεις της ΟΧΕ του Δήμου Πειραιά.

Πάνω από 300 συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα των δράσεων για τη στήριξη της γαλάζιας οικονομίας. Παράλληλα, επιδιώχθηκε η δικτύωση και η ανάπτυξη συνεργειών.
 
Απηύθυναν χαιρετισμούς, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Βιώσιμης Ανάπτυξης Δήμου Πειραιά, κ. Δ. Καρύδης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Καινοτομίας κ. Μ. Συνετάκης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μ. Σφακιανάκης, ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καθ. Τμ. Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, κ. Άγγ. Κότιος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Υγείας Δήμου Πειραιά, κα Κυριακή Μπουρδάκου και η Γενική Γραμματέας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Λέκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου κα Ζέφη Δημαδάμα.

Παρευρέθηκαν ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης & Καθ. Τμ. Ψηφιακών Συστημάτων κ. Δημοσθένης Κυριαζής, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιουσίας & Κτηματολογίου Δήμου Πειραιά κ. Αντώνιος Μοραντζής, η νέα Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Πειραιά κα Ελίνα Βερυκάκη, η Καθ. Τμ. Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς κα Μαρία Μποϊλέ, η Kαθ. Τμ. Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών Πανεπιστημίου Αιγαίου κα Μαρία Λεκάκου και άλλοι.

Κέντρο Προώθησης Νεοφυών Επιχειρήσεων Πειραιά - Startup Piraeus
Κοινότητα Γνώσης & Καινοτομίας για την Γαλάζια Οικονομία στον Δήμο Πειραιά
Δήμος Πειραιά - Municipality of Piraeus

Previous
Previous

Το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας θέτει υπό την Αιγίδα του τους Sleeping Waterbots!