Το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας θέτει υπό την Αιγίδα του τους Sleeping Waterbots!

Με μεγαλή χαρά ανακοινώνουμε ότι το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου θέτει υπό την Αιγίδα του την μαθητική ομάδα του mellonLAB Sleeping Waterbots, στο πλαίσιο της οποίας θα παρέχει τεχνογνωσία στους μαθητές.



Το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας συνιστά μια σύγχρονη ακαδημαϊκή δομή με διεπιστημονικό προσανατολισμό στους τομείς του πολιτισμού και της πληροφορικής, η οποία προάγει αξιόλογους επιστήμονες και επαγγελματίες, ικανούς να ανταπεξέλθουν στο σύγχρονο και απαιτητικό ακαδημαϊκό και επιχειρησιακό περιβάλλον.

Το Τμήμα, στελεχώνεται από μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, επιστημονικούς συνεργάτες και πανεπιστημιακούς υποτρόφους, που έχουν αναπτύξει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες, συμμετέχοντας σε πλήθος ερευνητικών έργων εθνικής και διεθνούς εμβέλειας.

Συνδυάζοντας το πολύτιμο γνωσιακό κεφάλαιο και τις εμπειρίες του διδακτικού, εργαστηριακού, αλλά και του διοικητικού προσωπικού, σε προπτυχιακό επίπεδο προσφέρεται ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών 240 ECTS, με ποιοτική και εκσυγχρονισμένη θεωρητική και εργαστηριακή εκπαίδευση. Η εξοικείωση των φοιτητών και φοιτητριών με τον επιστημονικό τρόπο σκέψης, την έρευνα και τo επιχειρηματικό περιβάλλον, μέσα από τις διαλέξεις, την πρακτική άσκηση, την πτυχιακή εργασία, τα προγράμματα κινητικότητας, αλλά και την απασχόληση στα 5 θεσμοθετημένα ερευνητικά εργαστήρια του Τμήματος αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του προγράμματος.
Παράλληλα προσφέρονται Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στο πεδίο της Πολιτισμικής Πληροφορικής, με ποικίλες πρακτικές εφαρμογές, συνδυάζοντας μία διεπιστημονική φοιτητοκεντρική προσέγγιση που απαιτείται στην σύγχρονη κοινωνία. Σε επίπεδο διδακτορικού διπλώματος δίνεται η δυνατότητα παραγωγής υψηλής ποιότητας και σύγχρονης επιστημονικής έρευνας, καθώς και στην κατάρτιση υψηλής στάθμης επιστημόνων, ικανών να συμβάλουν στην πρόοδο και εξέλιξη της επιστήμης και της έρευνας.

#mellonlab #sleepingwaterbots #Robotics #FLL #FIRSTLEGOLeagueChallenge #tpte #dctc #coding #projects

Previous
Previous

Συνεργασία με την Μονάδα Μεταφοράς Τεχνολογίας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών!

Next
Next

Το MellonLab συμμετείχε στο συνέδριο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ: Γαλάζια Οικονομία!