Συνεργασία με την Μονάδα Μεταφοράς Τεχνολογίας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών!

​Η Μονάδα Μεταφοράς Τεχνολογίας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υποστηρίζει τις ομάδες FIRST LEGO League Challenge, τις ομάδες FIRST TECH Challenge του mellonLAB και όλες τις ομάδες μας σε όλους τους διαγωνισμούς που συμμετέχουν. Στο πλαίσιο της συνεργασίας η ACEin προσφέρει τεχνογνωσία και βοηθάει τους μαθητές στο project και ειδικά στο κομμάτι του Business.
 

Η Μονάδα Μεταφοράς Τεχνολογίας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) περιλαμβάνει το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin), το οποίο αποτελεί τη θερμοκοιτίδα νεοφυών επιχειρήσεων του ΟΠΑ. Το ACEin ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό την υποστήριξη και την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Ελλάδα. Αποστολή του είναι να δημιουργήσει και να υποστηρίξει το τοπικό οικοσύστημα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, δίνοντας τη δυνατότητα στους νέους να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε επιτυχημένες επιχειρήσεις και ενθαρρύνοντας τους ερευνητές να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα.
 
Η Μονάδα και το Κέντρο υποστηρίζουν δράσεις και πρωτοβουλίες σε όλο το φάσμα της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Για τον σκοπό αυτό, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων και υπηρεσιών για νέους ερευνητές, επίδοξους επιχειρηματίες και νεοφυείς επιχειρήσεις. Παράλληλα, υποστηρίζει την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων σε όλες τις ηλικίες, με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά και τους εφήβους, διοργανώνοντας το Καλοκαιρινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (YES), κάνοντας σεμινάρια για μικρούς επιχειρηματίες, και συμμετέχοντας ενεργά στο Παιδικό Πανεπιστήμιο.

#mellonlab #robotics #project #busniess #educational #education

Previous
Previous

Προκριματικός FIRST LEGO Challenge Greece Athens 2024 !