Συγχαρητήρια  mellon kids! Challenge Solution Award στο 2023 SUPERPOWERED World Festival!

Η ομάδα mellon kids αποτελείται από την Alina, τον Ανδρέα και τη Νάγια μαθητές Δημοτικού. Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Τάσος Κόλλιας και μέντορας η κα Νατάσα Καράμπελα.
Οι mellon kids ταξίδεψαν στο Houston της Αμερικής για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο 2023 SUPERPOWERED World Festival της FIRST στην κατηγορία FLL Explore. Στο διαγωνισμό οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν με παιδιά της ηλικίας τους από όλο τον κόσμο και να μοιραστούν την δουλεία τους, τις ανακαλύψεις και τις γνώσεις που απέκτησαν σχετικά με την παραγωγή, αποθήκευση, μεταφορά και χρήση της ενέργειας.

Η εμπειρία ήταν μοναδική! Τα παιδιά και οι προπονητές ήρθαν σε επαφή με 50 ομάδες από όλον τον κόσμο, συζήτησαν για τη χώρα τους, αντάλλαξαν αναμνηστικά και παρουσίασαν η μία ομάδα στην άλλη αυτά που ανακάλυψαν, αλλά και τις καταπληκτικές κατασκευές τους, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά.
​Επίσης, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να παρακολουθήσουν αγώνες από τις μεγαλύτερες κατηγορίες (FLL Challenge – FTC – FRC) από τις καλύτερες ομάδας από όλο τον κόσμο για την χρονιά 2022-2023.

Η συμμετοχή τους ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Challenge Solution Award!
Συγχαρητήρια παιδιά το μέλλον σας ανήκει!

Previous
Previous

Διοργάνωση δράσεων εκπαιδευτικής ρομποτικής στα πλαίσια του έργου ΒluAct TN Second Wave

Next
Next

Συγχαρητήρια στην ομάδα PromitroniX που πήρε μέρος στο Robotics Championship ORADEA 2023 για την κατάκτηση του 2ου Βραβείου