Skywalker: My Gap Feel & Fill Festival!

​Για άλλη μια χρονιά συμμετείχαμε στο Gap Feel & Fill Festival του Skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα   και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να ενημερώσουμε μαθητές, εκπαιδευτικούς και φοιτητές για τις νέες τεχνολογίες, τον προγραμματισμό, το ΑΙ, την ρομποτική και πως επηρεάζουν  κάθε επάγγελμα, αλλά και την καθημερινή μας ζωή.
Το workshop με θέμα το ΑΙ ενθουσίασε μαθητές και καθηγητές και άλλαξε τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την τεχνητή νοημοσύνη! Τους έκανε λίγο πιο δημιουργικούς! 

To «My Gap Feel and Fill» του @skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα είναι ένα φεστιβάλ τυπικής και άτυπης εκπαίδευσης, που τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Αττικής και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, με εκπαιδευτικές δράσεις που αφιερώνονται στον επαγγελματικό προσανατολισμό, την προσωπική ανάπτυξη και τη μάθηση. Οι επισκέπτες - μαθητές  είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις θεματικές αναφορικά με τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, για το περιεχόμενο των σχολών του μέλλοντος και τα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία. Η συμμετοχή τους στις ομιλίες και στα εργαστήρια επαγγελματικού προσανατολισμού τους έδωσε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσουν το τοπίο της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής τους αναζήτησης.
#MyGap3f #skywalker_education #alwaysbyyourside #nevergiveup #mellonlab #robotics #AI #steampedia

Previous
Previous

Digymatex: Φτιάχνοντας ένα digital wellbeing app με παιδιά και γονείς