Εκπαίδευση εκπαιδευτικών σε σχολεία της Αλβανίας που φοιτούν μαθητές της Ελληνικής Μειονότητας !

O Τάσος Κόλλιας, ως εκπρόσωπος του mellonLAB, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο κ. Δημήτρης Σαχαρίδης και ο Διευθυντής Γραφείου Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φοινίκης-Δρόπολης κ. Ζήσος Λούτσης, επισκέφθηκαν δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, όπου φοιτούν μαθητές της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.
 
Σκοπός των επισκέψεων ήταν η πραγματοποίηση σεμιναρίων για την αρχική εξοικείωση των Διευθυντών και καθηγητών των σχολείων με την πρωτοποριακή μέθοδο δημιουργικού προγραμματισμού του Scratch Foundation του Massachusets Institute of Technology που στοχεύει στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών.
 
Το εγχείρημα είναι μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία του mellonLAB, χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Scratch Foundation και υποστηρίζεται από την Greece in Albania-Greqia në Shqipëri, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο, το Γραφείο Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φοινίκης-Δρόπολης, καθώς και το Γραφείο Συντονιστή Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κορυτσά.

#mellonlab #ScratchEducationCollaborative #greeceinalbania #education #robotics4all

Previous
Previous

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ρομποτική, αθλητισμό και γνώση!