8ος Διαγωνισμός Καινοτομίας Blue Growth Piraeus - Ανακοίνωση Νικητών

Η ομάδα mellon Builders του mellonlab πήρε το 2ο Βραβείο στον 8ος Διαγωνισμός Καινοτομίας Blue Growth Piraeus στην κατηγορία Ιδέες Μαθητών και Φοιτητών με το project τους Οικιακή Συσκευή Ξήρανσης Βιοαποβλήτων.
 
Η ομάδα τελεί υπό την Αιγίδα του Πράσινου Ταμείου. Στην Τελετή Βράβευσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά τους μαθητές συνόδεψε η κα Άρτεμις Βιδάλη εκπροσωπώντας το Πράσινο Ταμείο.
 
Στην τελική φάση αξιολόγησης πήραν μέρος και οι LOS Japes με το Προμηθέα Project και οι Sleeping Waterbots με το Θερμοκήπιο κάθετης καλλιέργειας και παραγωγής ενέργειας!
 
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους στους μαθητές μας για την εξαιρετική δουλεία τους και τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό με την ευχή να προοδεύουν και να πετυχαίνουν πάντα τους στόχους τους!

Ευχαριστούμε  Emma Stamelou, Φράγκη Κιμίνου, @Kriton Katsimichas, @Eleftheria Lazaridi , @Andreas Minas και Ιουλία Οσανττσιβ!
 
Ευχαριστούμε τον Δήμο Πειραιά και όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην διοργάνωση και τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού για την ευκαιρία που δίνουν στους μαθητές να παρουσιάσουν την δουλειά τους και τις εμπειρίες που αποκτούν.

Previous
Previous

Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού Ακτών

Next
Next

Workshop για τις ομάδες FIRST TECH Challenge (FTC) και mellon Builders στο Blue Lab Piraeus!