Επισκέψεις Σχολείων

Επισκέψεις Σχολείων

Επισκέψεις Σχολείων

Σας προσκαλούμε στα βιωματικά & διαδραστικά εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής του MellonLab για μια μοναδική εμπειρία γνώσης, ανακάλυψης, τεχνολογίας και διασκέδασης.

Ελάτε να εξερευνήσετε τον κόσμο της ρομποτικής, να ανακαλύψετε νέες τεχνολογίες, να προγραμματίσετε και να δημιουργήσετε τα δικά σας ρομποτικά έργα!

Βασικός στόχος είναι να εμπνεύσουμε τους συμμετέχοντες και να τους δώσουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον συναρπαστικό κόσμο της ρομποτικής, να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να δημιουργήσουν σχέσεις με άλλους που μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον.

Έως σήμερα, περισσότεροι από 10.000 μαθητές συμμετείχαν στις επισκέψεις μας και οι περισσότεροι από αυτούς την αξιολόγησαν ως μία από τις καλύτερες εκπαιδευτικές εμπειρίες που έχουν συμμετάσχει ποτέ!

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 2 ώρες (4 δραστηριότητες με ενδιάμεσο διάλειμμα) και μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα έως και 50 μαθητές. Επιλέξτε τη βαθμίδα που σας ενδιαφέρει για περισσότερες πληροφορίες.

Οι επισκέψεις σχολείων διεξάγονται σε συνεργασία με το

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος / Περισσότερες Πληροφορίες

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα τις επισκέψεις σχολείων συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν για να σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.